Search found 214 matches

by chronosv2
Sun Feb 10, 2019 6:55 am
Forum: Scripts
Topic: [4.1] Icarus Sprite HUD
Replies: 27
Views: 1028

Re: [4.1] Icarus Sprite HUD

Very glad to be of help. Hopefully the last fix there makes everything functional for everyone. Also I never went over it, but I've included code for use to enable using the dynamic bar as a Boss HP Bar. The "HandleHurtMonster.asm" I included actually lets you give a boss the "Target Type" flag in i...
by chronosv2
Sat Feb 09, 2019 11:35 am
Forum: Scripts
Topic: [4.1] Icarus Sprite HUD
Replies: 27
Views: 1028

Re: [4.1] Icarus Sprite HUD

Whoops, sorry for the delay in response -- apparently my subscription to my topic got cancelled. I've updated the main ZIP with a zipscript that should work -- I regenerated the whole thing from scratch because I'm not sure what exactly I broke, but I can safely assume that after enough manual updat...
by chronosv2
Sun Feb 03, 2019 5:10 pm
Forum: Scripts
Topic: [4.1] Icarus Sprite HUD
Replies: 27
Views: 1028

Re: [4.1] Icarus Sprite HUD

Okay, the download link is back and everything should now be functional. I've also fixed some critical bugs.
If anyone has any further problems please let me know.
by chronosv2
Mon Jan 28, 2019 7:02 pm
Forum: Music & Sound
Topic: ggsound music fix
Replies: 13
Views: 582

Re: ggsound music fix

You should actually just be able to import multiple songs into the same file without having to remake it. I actually did that with my Desolate Desert ROM because I had already made what would become its overworld theme a long time before I had the idea to turn it into a game. The biggest thing might...
by chronosv2
Sun Jan 27, 2019 11:24 pm
Forum: Suggestions
Topic: Mac OSX & Linux Versions of NESMaker?
Replies: 7
Views: 185

Re: Mac OSX & Linux Versions of NESMaker?

After having done plugin development for NESMaker I can explain one potential hang-up: NESMaker makes extensive use of System.Windows.Forms. Yes, Mono has its own System.Windows.Forms implementation, but as I understand it it's not 100% compatible and I think NESMaker uses a bunch of custom controls...
by chronosv2
Sat Jan 26, 2019 9:45 pm
Forum: Scripts
Topic: [4.1] Icarus Sprite HUD
Replies: 27
Views: 1028

Re: [4.1] Icarus Sprite HUD

After consulting with Josh (the tool developer for NESMaker) he and I have found the problem. I've been working on it when I've had the chance to over the course of the day. I'll have a fixed version out as soon as I can. Thank you very much for your patience, and sorry again for all the difficulty ...
by chronosv2
Fri Jan 25, 2019 8:06 pm
Forum: Scripts
Topic: [4.1] Icarus Sprite HUD
Replies: 27
Views: 1028

Re: [4.1] Icarus Sprite HUD

I'm glad you're excited! This problem is really strange, because I know it worked before. Visual Studio is updating (and I'm on a slow internet connection) so I'll try to find out what I can and keep things updated. Maybe when the update is released I should post a new version of the thread in the m...
by chronosv2
Fri Jan 25, 2019 6:55 pm
Forum: Scripts
Topic: [4.1] Icarus Sprite HUD
Replies: 27
Views: 1028

Re: [4.1] Icarus Sprite HUD

Uninstall is simple enough: In your NESMaker folder, go into the Plugins folder and remove IcarusHUDInterface.dll In your project settings go into Script Settings tab. Scroll to the bottom and remove "IcarusHUD Constants" and "IcarusHUD Base" Scroll up and find "Handle Sprite Pre-Draw" and in the ri...
by chronosv2
Fri Jan 25, 2019 5:35 pm
Forum: Scripts
Topic: [4.1] Icarus Sprite HUD
Replies: 27
Views: 1028

Re: [4.1] Icarus Sprite HUD

Lines 10, 11 and 12 are pointing to the variables you have set for the Bar's value, bar's maximum and score variable. The variables it expects are exactly the ones you type into the text box. So if the text box has "myHealth" as the bar's value variable, you need "myHealth" (spelled exactly the same...
by chronosv2
Fri Jan 25, 2019 3:13 pm
Forum: Scripts
Topic: [4.1] Icarus Sprite HUD
Replies: 27
Views: 1028

Re: [4.1] Icarus Sprite HUD

I ran into a small problem with the Icarus Hud on version 4.1.4.. whenever I go to set up everything, the elements, empty bat location ect... and click on another tab, everything returns to default settings.. I'll look into that and see what I can do! Edit: After some investigation I've discovered ...